Dainų šventės žygis per Lietuvą - Nemenčinė

2024 m. balandžio 7 d. — 2024 m. balandžio 7 d.

Šalies kolektyvams intensyviai ruošiant įspūdingų jungtinių Dainų šventės koncertų programas, šventės organizatoriai pradeda specialių renginių ciklą, laukimo nuotaika užkrėsiantį visą Lietuvą.

Dainų šventės žygio per Lietuvą renginiai nuo šio gruodžio iki kitų metų balandžio aplankys vienuolika savivaldybių – Kretingą, Vievį, Pasvalį, Marijampolę, Lazdijus, Mažeikius, Jonavą, Anykščius, Plungę, Tauragę ir Nemenčinę. Šiuose miestuose bursis ne tik vietos bendruomenės, bet ir aplinkiniai dainų švenčių tradicijos puoselėtojai. Įtraukiančiais pasakojimais bus pristatomos kiekvienos žygio vietovės dainų švenčių tradicijos, koncertuos šventei besiruošiantys vietos kolektyvai, o renginius ves žinomi veidai.

×