Seminaras specialistams

Susitikimas su kultūrologais, etnografais, istorikais ir kultūrinio kraštovaizdžio specialistais

Vasario 14 d. Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos lankytojų centre Sąvado rengėjai vedė seminarą „Nematerialaus kultūros paveldo vertybių sąvadas“ saugomų teritorijų darbuotojams – kultūrologams, etnografams, istorikams, kultūrinio kraštovaizdžio specialistams. Pristatytos sąvado veiklos, tikslai, svarba, paraiškų rengimo subtilybės ir diskutuota apie paveldą jų prižiūrimose teritorijose.

Iš tiesų susitikimas buvo seniai lauktas ir džiuginantis – toks perspektyvus tarpinstitucinis bendradarbiavimas ir tarpusavio pagalba, kaip parodė praktika, padeda nuveikti daugybę gerų dalykų!

Dėkojame visiems dalyviams už šiltą priėmimą!

×