Kvietimas į seminarus

2018 m. balandį regionuose vyks seminarai specialistams ir vertybių saugotojų bendruomenėms

Kviečiame Sąvado specialistus ir vertybių saugotojų bendruomenes į regioninius seminarus, į kuriuos kviečiama registruotis nurodytomis elektroninėmis formomis iki balandžio 13 d.:
1. balandžio 19 d. 10–16 val. Aukštaitijos regionui Ukmergės kraštotyros muziejuje (Kęstučio a. 9), registracija.
2. balandžio 25 d. 10–16 val. Žemaitijos ir Mažosios Lietuvos regionams Kelmės kultūros centre (Vytauto Didžiojo g. 73), registracija.
3. balandžio 26 d. 10–16 val. Dzūkijos ir Suvalkijos regionams Prienų kultūros ir laisvalaikio centre (Vytauto g. 35), registracija.
Visi yra labai laukiami!

×