Kvietimas į seminarą

„Nematerialaus kultūros paveldo vertybių sąvadas: kūrimas ir plėtra“

Kviečiame savivaldybėse paskirtuosius nematerialaus kultūros paveldo specialistus šių metų lapkričio 21–22 d. į metinį seminarą, vyksiantį Taujėnų dvare (Mechanizatorių g. 41, Taujėnai, Ukmergės r.), pradžia – lapkričio 20 d. 11 val., dalyvių registracija – nuo 10 val., numatoma pabaiga – lapkričio 21 d. 16 val.

Seminaras skirtas aptarti aktualius su Sąvadu susijusius klausimus, nuveiktus darbus, kitų metų planus, 2019 m. pateiktas vertybių paraiškas, taip pat mokytis dirbti su Sąvado informacinės sistemos išorės portalu. Jame dalyvauti kviečiami specialistai, dirbantys Sąvado kūrimo ir paraiškų rengimo srityse.

×