Diskusija „Gyvasis paveldas – tvarus ir tvarumui. Nematerialaus kultūros paveldo konvencijos 20-metis.“

Kultūros centrų alėja kviečia Muzikos salės Pokalbių scenoje padiskutuoti apie gyvąjį paveldą. Ką nematerialus kultūros paveldas reiškia bendruomenėms, jų tapatumui, tvariai gyvensenai? Kaip apčiuopti vienos ar kitos tradicijos esmę? Koks vaidmuo išsaugant paveldą tenka kūrybiškumui, kaip sąveikauja tęstinumas ir kismas? Diskusijoje dalyvaus etnomuzikologė, hab. dr. Daiva Vyčinienė, paveldo komunikacijos tyrinėtojas, istorikas, archeologas dr. Rimvydas Laužikas, etnomuzikologė dr. Loreta Sungailienė, moderuos muzikologė Vida Šatkauskienė.

Vasario 23 dieną, 16:00
Muzikos salės pokalbių scenoje
Tiesioginę Muzikos salėje vyksiančių diskusijų ir renginių transliaciją kviečiame stebėti LRT.lt naujienų portale!

×